Pink high heels


weheartit.
Kan sitta och njuta i timmar och få inspiration från weheartit, underbart!

Och det är lång väg ner Och jag skulle aldrig ramla mer



Att kunna njuta så mycket av livet som jag gör är obeskrivligt. Jag är så lycklig och allt är så underbart!

Stockholms stad är bland det bästa jag vet, att kunna veta att snart är det sommarlov. Att lyssna på Håkan Hellström- Ramlar. Lycka!

++++++++++



Outfit.
Jag kommer stanna här på bloggen, jag trivs. Men jag behöver lite tips. Ni får helt enkelt kommentera om ett önske-inlägg!

Acne love


I'm in love!

Det ekar över hela staden.


Kungsträdgården med Hanna babe i lördags.
Helgen har gått så sjukt snabbt och jag har verkligen haft fullt upp. Känner att min uppdatering är usel och även mina inlägg. Behöver ett "break" ... jag hör av mig!

It's friday


Mina älskade svarta converse.

Filmen igår var riktigt bra. Den är absolut sevärd,  filmen rekommenderas. Idag är det äntligen fredag! Min fredag kommer att spenderas med min söta Agnes ute i solen. Snart ska jag äntligen få njuta att det blir helg!

Gorgeous


we♥it

P of the C


Bild från google.se

Jag njuter verkligen av livet just nu. Allt är verkligen bäst, det kan bara inte bli bättre helt enkelt. I morgon blir det helg, har ni några planer? mina planer i helgen är att jag bara ska chilla så mycket som det bara går och umgås med med mina underbara. Ikväll blir det träning och sedan bio-mys med familjen, vi ska se den nya Pirates of the Caribbean. Puss

Nya favoriter

Who's that chick?


Rihanna i november inte helt fel!